Que necessites?

T’ajudem en un dels moments més importants de la teva marca, el llançament de producte.

Creem una estratègia i implementació personalitzada per crear els elements necessaris per a la introducció del teu producte en el mercat. Cerquem aquells canals de venda inicial més adequats al perfil per aconseguir els teus objectius i continuar-los a mig termini.

Llançament
de producte

Expansió al
mercat català

Comptem amb canals propis de implementació necessaris per ajudar-te a emprendre el mercat català:

el Gourmet Catalá

Web destinada al marcat b2b amb més de 50.000 seguidors, botigues i restaurants a Facebook.

La Torre

Revista en paper referent a la zona alta i l’eixample de Barcelona amb més de 45.000 exemplars distribuïts mensualment.

FIRA APAT

La primera fira professional dedicada a l´alimentació i gastronomia catalana amb 11.000 assistents professionals i particulars en la darrera edició.

Gràcies a la nostra experiència coneixem als principals distribuïdors catalans, nacionals i estrangers per arribar al client final a través de presentacions de producte a distribuïdors, grans superfícies i associacions de botiguers i restaurants del territori.

Xarxa
de distribució

Re-styling
i packaging

Els ulls són el mirall de l’ànima com el packaging és el mirall del producte. En dècimes de segon, un consumidor ja ha decidit quin producte comprarà. En aquest mercant on els consumidors es guien per impulsos és important ser rellevant en el moment de compra.

Un dels canals publicitaris més rentables dels últims anys per arribar al consumidor. Deixa’t assessorar pel nostre equip d’experts en community management per crear una xarxa efectiva mitjançant els nostres serveis de gestió i control periòdic.

Xarxes
socials

Fires

La presència en fires és un element clau per a crear noves oportunitats de negoci. Per això, un bon plantejament comercial i estratègic és rellevant per aconseguir grans resultats. Nosaltres t’ajudem a preparar les accions pre, durant i post fira.

Producció
de vídeos

Avui en dia el 70% dels continguts visitats a Internet són de vídeo. Des de Fresh coneixem les tendències de consum i treballem amb càmeres i editors per aconseguir produccions audiovisuals d’impacte i retorn comercial.

Un dels elements comunicatius més extens i eficaç que permet incloure informació divulgativa, sectorial i comercial de la marca. El seu format és versàtil, des de publicacions físiques fins a publicacions electròniques.

Revistes
corporatives

Projectes
360 graus

La presència d’una marca en tots els mitjans possibles ajuda a reforçar una imatge i un negoci pròsper. És per això, que el desenvolupament de projectes 360º cobren cada cop més importància, inclòs creativitat, disseny, packaging, xarxes socials, producció de vídeo entre d’altres.

Elaborem estudis exhaustius de la teva marca juntament amb els teus objectius podrem crear un projecte personalitzat per crear un ampli ventall comunicacional creant blogs, projectes editorials, projectes d’investigació, estudi de mercat,…

Projectes
a mida