Projectes

Coneix més

El Gourmet Català

Creació i gestió de les xarxes socials d’aquest portal especialitzat en la promoció de productes típics catalans, produïts i elaborats exclusivament a Catalunya.

Coneix més

La Torre de Barcelona

Creació i gestió de les xarxes socials de la revista local líder en els districtes de Sarrià-Sant Gervasi i les Corts de Barcelona.

Coneix més

Fira Àpat

L’única fira professional dedicada a la promoció d’aliments catalans, on els productors i elaboradors de productes catalans poden presentar cada any els seus productes a botigues, restaurants, hotels, vinoteques, distribuïdors i consumidor final.

Coneix més

Generalitat de Catalunya

Difusió de les principals marques del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Coneix més

Barcelona Activa

Impartició a diversos emprenedors un curs de gestió de xarxes socials perquè millorin la imatge de la seva empresa online i puguin aconseguir majors vendes.

Coneix més

Science & Cooking World Congress

Organització del Science and Cooking World Congress Barcelona 2019, dins del Tercer Congrés Català de la Cuina amb la presència de grans cuiners, Científics i experts com Ferran Adrià, Hervé This, Joan Roca o Dave Weitz.

Coneix més

Tercer Congrés Català de la Cuina

Comunicació i patrocini de la III Congrés de Català de la Cuina.

Coneix més

Federació intercomarcal d'Hostaleria, Restauració i Turisme (FIHR)

Organització de la primera trobada de la federació realitzada a l’octubre 2018 a la fira de productes catalans, Fira ÀPAT.

Coneix més

Institut Català de la Cuina Catalana

Projecció, difusió i comunicació de projectes de la cuina catalana.

Coneix més

Agrupament de Botiguers de Catalunya (ABCat)

Gestió de la trobada de l’associació realitzat a l’octubre 2018, així com el disseny i muntatge de l’estand a la fira de productes catalans Fira ÀPAT.

Coneix més

Diputació de Barcelona

Difusió iniciativa Parc a Taula: Programa de desenvolupament econòmic promogut per la Diputació de Barcelona que pretén destacar, mitjançant la gastronomia, la producció artesanal i la viticultura de proximitat i de qualitat, els valors naturals, culturals i paisatgístics dels nostres parcs.

Coneix més

Moritz

Estudi de la restauració en diverses fires d’alimentació catalana.

Coneix més

MultipliCAT

Iniciativa per impulsar el consum de productes de proximitat per part dels consumidors finals. Aquesta iniciativa està recolzada per la Generalitat de Catalunya i la Diputació de Barcelona.

Coneix més

Departament d'Agricultura de la Generalitat

Organització taula per l’impuls del producte de proximitat entre representants de productors i de botigues i restaurants d’alimentació catalana.

Coneix més

Clúster de Muntanya

Coordinació dels productors d’aquest Clúster en la participació en algunes fires d’alimentació.

Coneix més

Llet Nostra

Disseny i organització d’un estand en una fira d’alimentació catalana.

Coneix més

L’illa

Difusió a través de la revista La Torre de Barcelona.

Coneix més

Mobile World Congress

Suport al departament de comunicació de diferents empreses internacionals expositores en la gestió de les seves xarxes socials per a l’atracció de públic durant l’esdeveniment.

Coneix més

Cafès Pont

Disseny i organització d’un estand en una fira d’alimentació catalana.

Coneix més

Leo Boeck

Estudi de la imatge per a la prestació de productes en diferents exposicions.